Basis gegevens
Vlees garen in de oven
| 30 Minuten voor braden uit koelkast | ||||
| even aanbraden | ||||
| 40 min per 500 gr. | ||||
| Garing | Kern C° | Oventemparatuur C° | ||
| Rood | 45 | 100-120 | ||
| Rosé | 55 | 100-120 | ||
| Gaar | 65 | 120-140 | ||
| Stoof | 75 | 120-140 | ||
| Super gaar | 85-95 | 120-140 | ||
Basis voor Cake (18 cm ronde taart vorm)
- 125 gram zelfrijzend bakmeel
- 125 gram zachte boter
- 125 gram poedersuiker
- 2 stuks grote eieren
- 1 theelepel bakpoeder
alles bij elkaar 2 minuten lage stand kloppen
20 minuten in 170 graden voorverwarmde oven
Basis voor Korstdeeg
- 125 gram boter
- 250 gram bloem (tarwemeel)
- 4-8 theelepels water
boter en meel bij elkaar daarna water toevoegen tot een deegbal
15 minuten in 170 graden voorverwarmde oven