Basis gegevens

Vlees garen in de oven

         
    30 Minuten voor braden uit koelkast
    even aanbraden  
    40 min per 500 gr.  
         
    Garing Kern C° Oventemparatuur C°
    Rood 45 100-120
    Rosé 55 100-120
    Gaar 65 120-140
    Stoof 75 120-140
    Super gaar 85-95 120-140

 

Basis voor Cake (18 cm ronde taart vorm) 

  • 125 gram zelfrijzend bakmeel
  • 125 gram zachte boter
  • 125 gram poedersuiker
  • 2 stuks grote eieren
  • 1 theelepel bakpoeder

alles bij elkaar 2 minuten lage stand kloppen

20 minuten in 170 graden voorverwarmde oven

Basis voor Korstdeeg

  • 125 gram boter
  • 250 gram bloem (tarwemeel)
  • 4-8 theelepels water

boter en meel bij elkaar daarna water toevoegen tot een deegbal

15 minuten in 170 graden voorverwarmde oven